Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri-bombă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Vedeta a mărturisit că sunt anumite persoane care îi doresc răul cuplului.

Anamaria Prodan a lansat două cărți:   ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea dedicată în memoria mamei sale, Ionela Prodan. La eveniment au participat mai multe persoane apropiate impresarei, iar printre ele s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a mărturisit că apreciază enorm tăria de caracter a prietenei sale, de a publica două cărți, în contextul în care trece printr-o perioadă extrem de dificilă. A lăudat-o pentru reușita sa, dar totodată a dezvăluit și faptul că sunt anumite persoane care au încercat să se folosească de ea pentru a-i face rău Anamariei Prodan, dar și antrenorului.

Adriana Bahmuțeanu nu le-a dezvăluit identitatea, dar a transmis un mesaj cu subînțeles.

”Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen. E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul lansării celor două cărți, scrise de Anamaria Prodan.