Anamaria Prodan nu trece printr-un moment tocmai bun al vieții, însă nu este singură.

Deși fizic nu îi mai este aproape, sexy impresară este mereu ajutată de mama sa, trecută la cele sfinte. Vedeta spune că a primit un mesaj de la Ionela Prodan, după ce aceasta i-a apărut în vis și a sfătuit-o în legătură cu divorțul de Laurențiu Reghecampf.

În plin scandal al divorțului, după ce a acceptat separarea de Laurențiu Reghecampf, pentru Anamaria Prodan astăzi, 23 octombrie, este o zi mare. Sexy impresara lansează sâmbătă o nouă carte despre viața sa, desprinsă parcă din filme, iar cu această ocazie a avut partea de cea mai mare bucurie.

Ca de fiecare dată, când în cale îi apare un lucru bun sau mai puțin bun, mama sa îi este alături de acolo de sus, de unde îi veghează fiecare pas. Acum, conform vedetei, se pare că Ionela Prodan continuă să fie susținătorul ei numărul unu, persoana care crede cel mai mult în ea și care îi oferă cele mai bune sfaturi.

Fosta mare interpretă de muzică populară i-a transmis, printr-un vis, fiicei sale că este momentul să ridice capul sus și să își vadă singură de drum, căci tot singură a reușit și până acum în viață. Astfel, cu un asemenea îndemn, venit chiar de la cea care a adus-o pe lume, Anamaria Prodan spune că a ajuns la concluzia că viața sa va continua să fie cel puțin la fel de bună și după divorț.

Mai mult decât atât, diva mărturisește că doar cu ajutorul copiilor săi și a prietenilor adevărați va reuși și de data aceasta să le ofere tuturor o lecție, fiind vorba despre familie și demnitate.

”Mama mea mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nu ai tu nevoie de nimeni în viața ta ca să mergi mai departe. Iar acest lucru m-a făcut să realizez în această dimineață că universul complotează așa cum zicea mama mea. Într-adevăr nu am nevoie de nimeni ca să merg mai departe. Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oameni loiali, de oameni inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și să predau tuturor lecția despre familie și demnitate”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform Antena Stars.