Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai.

Mihai Bendeac a spus în nenumărate rânduri că Denise Rifai este o femeie frumoasă, care îi atrage admirația. Deși afirmațiile actorului sunt adevărate, acesta nu a acceptat invitația pentru a participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’ fără un compromis din partea jurnalistei. În spirit de glumă, Mihai a cerut-o în căsătorie pe prezentatoare, care a acceptat propunerea actorului.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta a atras atenția publicului datorită personalității sale extrem de versatile. Mai mult, este bine-cunoscut faptul că actorul are un simț al umorului foarte dezvoltat și reușește să creeze mereu situații nostime. După ce a recunoscut că nu va mai participa la niciun interviu timp de 5 ani, juratul „Iumor’ a primit o invitație chiar de la Denise Rifai. Acesta a făcut un pact cu jurnalista, care s-a încheiat cu o cerere în căsătorie.

Mihai Bendeac, în spirit de glumă, i-a spus lui Denise Rifai că îi acceptă invitația la emisiunea pe care o prezintă cu o singură condiție: dacă jurnalista se mărită cu el. Aceasta a acceptat propunerea actorului și a stabilit și ora la care va avea loc evenimentul.

După ce a subliniat insistent faptul că în viitorii cinci ani nu va mai apărea în niciun interviu, Mihai Bendeac a primit o propunere de la Denise Rifai. Aceasta l-a chemat la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, iar în spirit de glumă, Mihai a dorit să facă un pact. Dacă Denise se mărită cu el, actorul va merge la interviu. Prezentatoarea ar fi acceptat imediat cererea în căsătorie.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine.’, i-a povestit actorul mamei sale.