Andra și Cătălin Măruță sunt doi părinți extrem de mândri de copiii lor. Și, mai mult decât atât, nu doar că se implică în educația celor mici, dar au grijă și de alimentația lor! Pe rețelele de socializare, prezentatorul de la Pro TV a postat imagini cu familia și a surprins o conversație între soția lui și cei doi copii.

Andra și Cătălin Măruță sunt foarte fericiți împreună și au doi copii de care se îngrijesc din toate punctele de vedere. Cei doi au grijă și de alimentația celor mici, iar în pachețelul pentru școală, artista le-a pus câte un sandwich și măr.

”Asta e, cine are copii înțelege cum e dimineața”, a spus Cătălin Măruță pe Instastory.

Cum se înţelege Andra cu soţul său, după 13 ani
Andra a mărturisit faptul că unul dintre secretele căsniciei sale este încrederea. Mai mult, niciunul nu este gelos, ci au o relație solidă și bazată pe înțelegere, dar mai ales pe iubire.

„Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi.

Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, spunea Andra.

În acelaşi timp, așa cum era și normal, căsnicia Andrei cu prezentatorul TV îi are ca prioritate pe cei doi copii ai lor. Artista spune că se vede pe ea și pe soțul ei în propriii copii: „Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”.