Cauza morții și semnalul de alarmă transmis: „Vă rog, nu uitați de pericolul…”

Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul ‘Bridgerton’, a murit de COVID-19. Nu avea probleme de sănătate și era vaccinat cu ambele doze.

Marc Pilcher, în vârstă de 53 de ani a câștigat premiul pentru Cel mai bun machiaj/ coafură pentru serialul ‘Bridgerton’ (Netflix).

Artistul era vaccinat cu ambele doze și nu avea alte probleme de sănătate. A făcut mai multe teste COVID-19 care au fost negative înainte de a călători spre Statele Unite pentru decernarea premiilor Emmy, și la reîntoarcerea în Marea Britanie, informează Antena 3.

La puțin timp după ce a revenit, a început să se simtă rău, iar condiția lui s-a deteriorat rapid. A murit duminică, potrivit comunicatului emis de către agentul său.

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei.

În 2019 a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru ‘Mary, regina Scoției’.

Nicola Coughlan, actrița din ‘Bridgerton’ a scris într-o postare pe Instagram că artistul era ‘extraordinar și un vizionar’.

‘Marc făcea totul cu pasiune, și era incredibil de talentat. Acum nu mai mult de o lună a câștigat primul său Emmy. Este o tragedie că a plecat de lângă noi atât de tânăr, când mai avea multe lucruri de făcut’, a scris ea.

‘Vă rog, nu uitați de pericolul coroavirusului. Este încă aici, și este real. Vă rog, vaccinați-vă, și purtați măști să vă protejați pe voi, și pe ceilalți’, a adăugat actrița.