Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf au pus capăt mariajului lor în 2007. Fosta soție a antrenorului de la Craiova s-a mutat ulterior în Germania, acolo unde a luat-o de la zero.

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Cei doi au avut doi copii, o fetiţă care s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, acum în vârstă de 20 de ani.

Fosta soție a antrenorului locuiește în Germania și are propria afacere. Mariana Pfeiffer este de profesie inginer, iar în prezent este proprietara unui salon de înfrumusețare care oferă clientelor servicii de make-up, manichiură, tratamente anti-aging, lifting al genelor, masaj și epilare. Salonul a fost deschis în urmă cu aproximativ șase ani și multe femei i-au trecut pragul.

După despărțirea de antrenor, Mariana Pfeiffer și-a refăcut viața alături de alt bărbat. În urmă cu ceva timp, ea făcea dezvăluiri neștiute despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a ales să se despartă de cea care îi era soție la vremea respectivă… printr-un apel telefonic.

“Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: «Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună». A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, spunea într-un interviu, în urmă cu câţiva ani, Mariana Pfeiffer.

Potrivit Marianei, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan era deja instalată în vila în care aceasta locuia cu antrenorul. Asta, în ciuda faptului, că ea nu reușise încă să se mute din casă.

”Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai dezvăluia Mariana Pfeiffer.